Monday, August 8, 2011

Saya Dah!! Korang Bila Lagi??!!

Macam scha cakap x title post nih?? ^^,

btw,, hye peep =)


post nih bukan nak promote product scha 2 k... actually nak cakap pasal tanggungjawab kita as a Malaysian....


lihatlah nama si comel anda!!! hehe


Korang pon tao kan apa yang aku maksudkan... hehe... btw siapa2 rasa diri dia dah cukup umur,, senang citer dah matang la kan... haha matang gitu... huhu... jalankanlah kewajipan korang terhadap negara kita... demi kebaikan semua...

sebernanya nak ckp "aku dah.. korang bila lagi???" huhu....

kalau siapa2 dah daftar,, korang boleh check nama korang kat web rasmi SPR... siapa yang belum tu pergilah kaunter pendaftaran yang berhampiran....

owh lupa lagi satu!!! ini paling WAJIB!!! sempena bulan yang mulia nih ye.... zakat jangan lupa bayar!!!



p/s: sekejap saya sekejap aku,, itu semua bergantung mood berbelog ^^,

2 comments:

  1. *salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

    ReplyDelete