Friday, December 9, 2011

Review: Ombak Rindu

Hye peeps ^^,

Sejak seminggu movie nih ditayangkan kat pawagam, pergi ceruk mana pon, aku mesti dengar nama movie nih jadi sebutan semua orang. Well aku dah tengok 2 kali... ye tuan-tuan 2 kali ye... ke 3 kali kalo ada orang belanja pulak... hehehe... 

Kenapa 2 kali? mai nak habaq naa... first pergi sebab dengan family... nak nanges malu-malu... hehehe... second time pergi ngan cik mylow... konon nak heart feeling... at last member yang feeling lebih... hehehe....


 


well tengok poster pon dah tahu betapa gahnya artis2 yang berlakon kan... for me Aaron Aziz sangatlah menghayati watak because cara dia nanges boleh wat semua orang tersentuh... ooh itu seperti yang diperkatakan oleh abang saya... jiwang bukan...



to me scene ini sangatlah sweet bila Haris a.k.a Aaron peluk Izah a.k.a Maya between those two rocks... hehe ^^,


scene lepas akad nikah nih jugak cam sweet dan sesuai untuk siapa-siapa idamkan perkahwinan budget... hehehe... apa yang sweet bila diorg tukar-tukar jam sebagai hantaran... korang adoooo??? hahaha..


owh yang ini agak sadis.. Izah ditolak sebab Haris ingat dia pregnant... padahal takpun... Tapi bila haris tao izah tak pregnant dia terus jadi sweet... hehehe...





yang pasti lagu ini banyak main peranan jugak... thumbs up hafiz!! wahhh everything sweet je la kot pasal Aaron Aziz... kalau tak takkan asyik orang sebut pasal dia kan... 

btw siapa yang belum pergi menonton tu silakan ke pawagam yang berhampiran... mari feeling ramai-ramai... hehehe ^^,







Isu Tergempar Yang Basssiii